Hej Leif! En lille udtalelse :-)

"Leif var en super hjælp efter at jeg havde afleveret min professionsbachelor.

Jeg var meget i tvivl om hvorledes jeg skulle forsvare den, hvor jeg skulle lægge fokus og hvilken agenda jeg skulle gå op med.

Leif brugte et par dage på at analysere opgaven, og var hurtig til både at kunne berolige mig om at opgaven var bestået, samt at sende en kommenteret version, hvor problemstillinger i både den akademiske metode, samt det faglige blev belyst.

Leif tilbyder samtale over Skype, som er utroligt givende, og han tog sig rigtigt god tid til mig til at gennemgå både kommentarer i opgaven, og give guidance til hvorledes forsvaret skulle gennemføres, og hvad jeg skulle lægge fokus på.

Alt i alt, så er Leif helt klart en sparringspartner man som studerende bør benytte sig af.

Han er grundig i sit arbejde og tager sig god tid, så man føler sig tryg de næste skridt frem.

Jeg bestod selvfølgelig forsvaret af min bachelor!

Mvh

Haydeé, professionsbachelor fra Aarhus Universitet"