Hej Leif, Jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil takke dig…

“Hej Leif,

Jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil takke dig for den enorme støtte du har udvist under en meget svær periode jeg gennemgik. Du formod at bevare en positiv stemning og få mit humør op på de meget triste dage. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle finde motivationen til at skrive mit speciale hvis det ikke havde været for vores daglige samtaler og den hjælp du har givet mig.

Jeg vil blot fortælle at jeg nu er på den anden side af den grimme periode jeg oplevet og har det meget bedre. Jeg har fået skaffet mig en ny vejleder som jeg er rigtig glad for og er nu så småt ved at gå i gang med specialet baseret på det problemfelt vi fandt sammen.

Jeg skriver til dig så fremt jeg føler der er behov for det. Men meningen bag denne mail var at jeg vil give dig en stor tak fordi du var der for mig og troede på mig.

Viatuelt kram”

(Ønske ikke sit navn nævnt)