Jeg dumpede min bacheloreksamen i sommers…

“Jeg dumpede min bacheloreksamen i sommers. Årsagerne var mangeartede: metaltræthed over corona, dårlig kemi med især procesvejleder og generelt dårlig vejledning, der ikke tog udgangspunkt i mine behov.

Jeg besluttede derfor at skrive en hel ny bachelor og ændre måden, hvorpå jeg gjorde det. Jeg startede med at søge på nettet efter vejledere og fandt Leif på den måde.

Leif har gennem forløbet været meget fair. Han tager sig tid til at forklare, hvordan han arbejder med studerende. Han tager ikke flere penge end man har aftalt, selvom man måske bruger 20 minutter ekstra på en session. Han kræver hellere ikke, at han skal være med i alle faser af opgaveskrivningen, men man kan bestille en session, når man har brug for ham.

I mit tilfælde havde jeg svært ved videnskabsteorien. Leif anvender Liv Egholms bog Videnskabsteori, som er en fantatisk god praksisnær bog, så er meget forståelig.

Leif sætter den studerendes behov i centrum. Jeg havde brug for at gøre min proces visuelle, og det var ikke et problem med Leif.

På danske uddannelsesinstitutioner er vejledningen mangelfuld og består af kassetænkning, der er ikke plads til, hvordan den enkelte lærer bedst. Det er der hos Leif.

Jeg bestod min bachelor i januar, det havde jeg ikke gjort, hvis jeg ikke havde brugt Leif. Man kan mærke, at han rent faktisk er interesseret i, at det går den studerende godt. Der er ikke uden grund, at han har fine anmeldelser.

Kan kun give fem stjerner herfra.

Kristian, bachelorstuderende”