Jeg havde behov for at få professionel sparring til min afsluttende opgave i HD i International Business

Profilbillede-knowlege-is-powerJeg kontaktede Leif, da jeg gennem mit virtuelle studie på CBS havde behov for at få professionel sparring til min afsluttende opgave.

Efter mit første opkald, sad jeg tilbage med en god mavefornemmelse. Det skyldes bl.a. at Leif er meget empatisk anlagt, og at han samtidigt var virkelig godt inde i det område jeg beskæftigede mig med.

Under hele forløbet var Leif altid til rådighed, og dette var nærmest uanset tidspunkt på dagen. Denne fleksibilitet gav mig en enorm ro, da jeg på intet tidspunkt følte jeg ville gå i stå med opgaven, da Leif altid var garant for hurtig sparring.

Jeg vil på det varmeste anbefale andre at tage fat i Leif, hvis de føler de har brug for professionel sparring.

Mvh.

Benjamin, HD i International Business