Jeg igennem halvandet år haft gode erfaringer med Leifs vejledning på mine store opgaver

Student-2Hans mange års erfaringer viser bl.a. i den måde han griber opgaver an på – uanset hvilket indhold han er blevet præsenteret for i mine opgaver, har han hver gang behandlet dem professionelt og reflekteret.

Jeg har haft stor gavn af hans feedback, da Leif ser de ting, jeg selv har overset. Uanset hvor dygtig en studerende man er, vil der altid være noget, der kan gøres bedre – og det kræver kyndig vejledning!

Leif har formået, at få mig til at reflektere over mine egne opgaver, hvilket har betydet, at jeg er blevet en bedre og klogere studerende, hvilket også afspejler sig i de karakterer jeg har fået på min kandidatudannelse på AU. Den viden og de erfaringer jeg får igennem Leifs feedback har været uundværlige for mig.

Michelle – en glad kandidatstuderende med endnu en fjer i hatten! Tak for hjælpen! :-)