Jeg kontaktede Leif da jeg, af forskellige årsager stod med en meget kort deadline for aflevering af en 2.semester bachelor opgave

Profilbillede-knowlege-is-powerJeg kontaktede Leif da jeg, af forskellige årsager stod med en meget kort deadline for aflevering af en 2.semester bachelor opgave.

Han var i stand til at berolige mig og give mig troen på at det var muligt at komme i mål. På ingen tid nåede han at få indsigt i hvad min opgave drejede sig om og han var i stand til at guide mig skridt for skridt igennem et intenst skriveforløb.  Leif er hjælpsom og generøs med sin viden og god til at spørge de rigtige spørgsmål der sætter den kritiske tankegang og de analyserende processer  i gang. 

Jeg vil til hver en tid anbefale denne intelligente og meget skarpe Opgave Coach og vil sikkert kunne finde på at bruge ham igen i fremtidige opgaver !!

Tak !!

Mvh Miriam