Jeg tog kontakt til dig ifm. et semesterprojekt på min civilingeniøruddannelse

"Kære Leif

Jeg tog kontakt til dig ifm. et semesterprojekt på min civilingeniøruddannelse. Jeg var så frustreret og havde svært ved, at komme i gang og valgte derfor for første gang at søge hjælp udefra. Efter en kort samtale følte jeg mig virkelig tryg i det jeg mærkede at vi havde en fælles forståelse og du havde en plan for hvordan jeg skulle komme i gang. Din hjælp var essentiel og afgørende for den process som jeg derefter gik i gang med.

Du har løbende hjulpet og støttede mig i sådan en grad, at jeg virkelig fik troen på mig selv tilbage og kunne se optimisme i ellers en ekstremt svær tid. Uanset hvornår på dagen jeg kontaktede dig, så var du altid hurtig til at respondere på mail, eller sætte tid at til en samtale. Derfor vidste jeg altid, at jeg havde en person som jeg trygt kunne regne med og få opbakning fra. Hvad enten det drejede sig om et felt som du tidligere havde arbejdet med eller om det var noget du ikke kendte til, så var du altid klar til at sætte dig ind i tingene og derefter yde hjælp. 

Som du ved endte jeg med at opnå mit mål og det mål som vi havde sat sammen og få karakteren 12. Som sagt så var din hjælp undervejs enormt betydningsfuld og uvurderlig. Jeg er lykkelig over at jeg traf beslutningen om at kontakte dig. 

Leif, jeg vil fra hjertet takke dig for al din hjælp og støtte. Du er en utrolig klog og rar person at arbejde med og det har været dejligt at stifte bekendskab med dig. 

Hilsen
En taknemlig studerende, Aau"