Jeg ville lige endnu en gang sige tak for hjælpen til min bacheloropgave…

Hej Leif,Profilbillede-knowlege-is-power

Jeg ville lige endnu en gang sige tak for hjælpen til min bacheloropgave i maj mdr. (projekt om tarmbiota og kost). Det hjalp mig meget til at få overblik og styr på mine tanker. Det var også dejligt med nogle klare metodiske øjne på min opgave og nogle redskaber til, hvordan jeg kunne bearbejde og samle teksten.

Det gik rigtig godt til eksamen, som jeg fik et stort 12 tal for min fremlæggelse og for min opgave.

Jeg er nu startet på en kandidat på Aalborg Universitet, hvor jeg har epidemiologi og statistik og lærer om alle de ting, jeg ikke havde lært på min BA opgave og manglede under mit BA projekt. Så det er meget sjovt……kunne ha været dejligt med de redskaber noget før, men godt at få det helt på plads. Det står også meget klart for mig nu, hvad du mener med undersøgelsesdesign ;-) Det var dog ikke noget, vi lærte om på min BA uddannelse.

Mht. betaling for ekstra tid under gennemgang af min opgave, så har jeg aldrig modtaget en ekstra opkrævning fra dig. Jeg antager, at det betyder, at du fortrød opkrævningen og det siger jeg tak for, da min økonomi er særdeles stram stadig.

God sommer til dig !

mvh. Tilia
PBA Ernæring & Sundhed,
Klinisk diætist