Leif har været en uvurderlig støtte for mig i et svært specialeforløb

Jeg rakte ud til Leif, da jeg stod midt i den hårdeste periode i mit liv, hvor jeg forsøgte at skrive speciale, mens jeg samtidig bøvlede med svær sygdom. Jeg havde mistet troen på mig selv og kunne ikke længere se, at jeg kunne lykkes med komme i mål med en så omfattende akademisk opgave. Med fantastisk støtte og sparring fra Leif lykkedes det mig dog at finde motivationen til at skrive opgaven og den dag i dag kan jeg med stolthed sige, at jeg kom i mål og fik kandidatgraden i hus.

Til alle jer, der af den ene eller anden årsag har brug for sparring på en opgave, så kan jeg på det varmeste anbefale jer at tage fat i Leif! I får både en yderst kompetent og dedikeret faglig støtte med jer i processen, men også et utroligt behageligt, empatisk og tålmodigt menneske, der står klar til at hjælpe jer helt frem til målstregen.  

Leif, tak for kampen! Hvis jeg ikke havde haft dig ved min side, så var jeg aldrig lykkedes med mit projekt. Tak for din støtte dag og nat – lige til det sidste. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg mødte dig på min vej, og hvor jeg dog fortryder, at jeg ikke mødte dig tidligere i min studietid.

Jeg håber, vi altid vil holde kontakten <3

// Line (Nu kandidat fra CBS)