Med Leif ved min side gik jeg fra at være fortvivlet til at aflevere og bestå

“Jeg har haft den utrolige heldige oplevelse af at arbejde sammen med Leif som min personlige coach under en af de mest udfordrende perioder i mit akademiske liv. Med kun 2 uger tilbage før deadline og mit kandidatspeciale kun halvt færdigt, var jeg fuldstændig fortvivlet og havde opgivet håbet om at fuldføre projektet.

Det var en tilfældighed, at jeg stødte på Leif, men det var et vendepunkt. Vores samarbejde gjorde det umulige muligt. Med sin professionelle og motiverende tilgang formåede Leif at hjælpe mig med at færdiggøre og aflevere specialet til tiden, hvilket jeg aldrig havde kunnet gøre på egen hånd.

Selv efter afleveringen af specialet var jeg stadig tvivlende over for projektets kvalitet og mine muligheder for at bestå eksamen. Igen trådte Leif til og tilbød sin ekspertise og støtte. Han gav mig værdifulde indsigter og pointer, som jeg kunne anvende under eksamen, og som viste sig at være de mest betydningsfulde pointer til forsvaret.

Jeg kan ærligt sige, at uden Leifs hjælp og vejledning ville jeg ikke have været i stand til at nå mine mål. Hans evne til at motivere, inspirere og vejlede mig gennem mine udfordringer er uvurderlig, og jeg er evigt taknemmelig for hans støtte.

Hvis du står over for lignende udfordringer eller har brug for professionel hjælp til at nå dine mål, kan jeg varmt anbefale Leif som en dygtig og dedikeret personlig coach.

Nu Cand. merc i International Business and Marketing”