Opgave-coachen Leif var ikke blot en opgave-coach gennem min bacheloropgave!

"Han var intet mindre end helt FANTASTISK!! til at guide og vejlede mig, med en opgave som jeg ærligt må indrømme jeg ikke var kommet igennem uden hans hjælp.

Jeg har ikke før skrevet en så akademisk og omfattende opgave, og mit mål var at kunne bestå med et 02. Jeg endte med at få intet mindre end karakteren 10 og den største ros af censor for flere af de teknikker, jeg havde fået gennem Leif, som udover at vejlede mig i opgaven også fuldte mig helt til dørs og vejledte mig i at forsvare min opgave mundtligt.

Leif har været enormt fleksibel i forhold til kommunikationen og de lidt skøre tider jeg har haft brug for hjælp. Ja, jeg fik endda en mindre “SOS” aftenen inden min eksamen, hvor Leif brugte 1,5 time på at tale det hele igennem med mig, til trods for klokken var lidt over midnat. Endnu engang tak for kampen.

Der er ingen tvivl om, at det er den bedste vejledning jeg til dato har fået, og jeg vil anbefale Leif til alle der måtte have brug for vejledning eller gode råd i forbindelse med deres opgaver.

Vi ses med garanti igen, når jeg når til kandidaten."

De bedste hilsner
Theresa, professionsbachelor i innovation og entrepreneurship"