Our Services

Du har et projekt?

Du er sikkert studerende ved en professionshøjskole, et universitet eller højere læreanstalt? Du er eller skal i gang med at skrive en større projektopgave, som feks et flerugersprojekt, et bachelorprojekt, et speciale eller en kandidatafhandling?

Du er presset på tid?

Projektet driller dig og afleveringstidspunktet nærmer sig. Du er gået i stå? Du har måske mistet overblikket og savner et kvalificeret spark bag i for at komme videre? Dit mål er helt lavpraktisk at få dit projekt skrevet færdigt og få en god karakter.

Du har brug for sparring?

Jeg er beskikket censor ved De Erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser, samt indenfor Informationsvidenskab og Interaktive Medier. Dertil kommer mange års erfaringer som ledelsesrådgiver og udvikling af personlige ledernetværk.

Projektskrivning?

Du har svært ved at komme i gang? Det er måske problemformuleringen, det kniber med at få defineret – eller det er måske analysen, der driller? Når du er havnet her på opgavecoachen.dk, søger du sikkert inspiration og sparring til at komme tilbage på banen igen?

Lidt om mig?

I mere end 30 år med ledelsesopgaver, hvor personale- og partnerpleje beslaglagde mange af døgnets timer, meldte der sig et stadig stigende behov for “chefpleje” og et lystbetonet arbejdsliv. En beslutning blev derfor truffet: Ingen medarbejdere, ingen partnere.

Korrekturlæsning

Har du brug for korrrekturlæsning, anbefaler vi vores samarbejdspartner, Mimer, hvor du tillige kan få hjælp til Kvote 2 ansøgning, Jobansøgning og Legatansøgning.​ Mimers koncept bygger på, at specialiserede skribenter udarbejder den ansøgning, der passer bedst til din profil, og dit ønskede job/studie. Ofte er en tredjepart bedst til at beskrive din profil, så spar tid og frustrationer ved at bruge Mimer.

(Visited 1 times, 1 visits today)