Mine erfaringer og kompetencer?

Hvorfor er du mon havnet her?

Det kan jo skyldes, at du blot er nysgerrig, men det kan osse være, at du seriøst overvejer en sparringspartner, der kan hjælpe dig med dine udfordringer ved valg af tema og udarbejdelse af dit bachelorprojekt, din master- eller kandidatafhandling?

Beskikket censor

Hvis det er det sidste, der er årsagen til, at vores veje krydses her, er det relevant for dig at vide, at jeg har mere end 30 års erfaring som beskikket censor ved De Erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser, samt tilhører censorkorpset for Informationsvidenskab og Interaktive Medier.

Jeg er beskikket aftagercensor, hvilket vil sige, at jeg har min hovedbeskæftigelse udenfor universiteterne, og således “repræsenterer” de private- og offentlige virksomheder, der er aftagere af kandidaterne.

Min periode som censor har været fra 1987 og til april 2022. Mine beskikkelser ved De Erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser kan du se her:

Mine beskikkelser ved De Erhvervsøkonomiske universitetsuddannelser

Erhvervserfaringer

Mine erhvervserfaringer i øvrigt kan du få et hurtigt overblik over, hvis du følger LinkedIn linket nederst på siden.

Det er osse relevant for dig at vide, at jeg altid har haft en stor interesse i at arbejde med studerende i forskellige sammenhænge. Jeg har været mentor for kandidatstuderende og hjulpet studerende med at etablere egen virksomhed.

I gennem en årrække har jeg i min virksomhed, Infoturum, beskæftiget adskillige cand. merc.DAT studerende. I mit censorarbejde ved cand. merc.DAT studiet på CBS havde jeg fået et indgående kendskab til disse studerendes kompetencer. Deres uddannelse omfattede disse tre vigtige kompetenceområder, organisation, økonomi og datalogi – kompetenceområder, der passede fint til Infoturums konsulentydelser.

Cand.merc.DAT studerende som forretningskonsulenter

Jeg havde udviklet et konsulent koncept, der i al sin enkelhed kunne beskrives ved denne formel:

Virksomhedens egen forretningskompetence
+
Infoturums mangeårige konsulenterfaring
+
De studerendes
nytænkning, energi, gå-på-mod samt
fagkompetencerne fra
Økonomi og Datalogi studiet ved CBS
=
Værditilvækst hos Kunden

Det blev en konsulentpakke, vi havde stor succes med. Vores kunder var glade, og de studerende fik personlig udvikling og kompetencegivende erhvervserfaring. Ja, der var flere af mine studerende, som ikke havde travlt med at afslutte deres studie, for som de sagde, det var ikke deres højeste prioritet at gøre studiet færdigt, fordi de hos Infoturum fik forøget deres markedsværdi. Det kunne naturligvis ikke (og i dag slet ikke) blive ved med at gå, så jeg måtte ofte bruge pisken for at få dem tilbage til studiet – som regel var det at få gang i specialet, der var barrieren.

På et tidspunkt havde vi 12 næsten fuldtidsbeskæftiget cand.merc.DAT studerende.

Det var en sjov tid med liv og glade dage, og hvor den gråhårede her aldrig var i risiko for at gå “i stå” med de mange spark i røven, han fik af de unge mennesker;)

(Visited 1,546 times, 578 visits today)