Det skriver de studerende

Med Leif ved min side gik jeg fra at være fortvivlet til at aflevere og bestå

Med Leif ved min side gik jeg fra at være fortvivlet til at aflevere og bestå

"Jeg har haft den utrolige heldige oplevelse af at arbejde sammen med Leif som min personlige coach under en af de mest udfordrende perioder i mit akademiske liv. Med kun 2 uger tilbage før deadline og mit kandidatspeciale kun halvt færdigt, var jeg fuldstændig fortvivlet og havde opgivet håbet om...
Leif the life saver!

Leif the life saver!

"Leif,  har været en uvurderlig støtte for mig i forbindelse med min bachelor. To uger inden afleveringsfristen, var jeg hverken halvt eller helt færdig og her greb Leif ind og udviste en enestående professionalisme og engagement i hele processen. Han var altid tilgængelig og villig til at hjælpe mig med mine...
Jeg brugte Opgavecoachen som hjælp i forbindelse med en masterafhandling...

Jeg brugte Opgavecoachen som hjælp i forbindelse med en masterafhandling...

"Jeg brugte Opgavecoachen som hjælp i forbindelse med en masterafhandling. Midt i et travlt arbejdsliv og med kun et overfladisk kendskab til metode, var det svært for mig at se, hvordan jeg kunne komme i mål med en så omfattende akademisk opgave. Men fra første kontakt med Leif, fik jeg lige...
Jeg har brugt Leif til at vejlede...

Jeg har brugt Leif til at vejlede...

"Jeg har brugt Leif til at vejlede om forsvar af opgave på CBS, og jeg vil bestemt anbefale ham. Jeg fik nogle virkelig gode input og en god ide om, hvad lærer og censor kunne finde på at spørge ind til i opgaven. Det gav mig ro og overblik ved...
Leif, hvad skulle jeg have gjort uden dig?

Leif, hvad skulle jeg have gjort uden dig?

Leif, hvad skulle jeg have gjort uden dig? ”Danmarks bedste opgave coach” Ærgre mig over at jeg ikke opsøgte dig tidligere, det ville uden tvivl have gjort mit uddannelsesforløb både nemmere og mere interessant - og ikke mindst en hel del mere overkommeligt! Tak for kampen. Jeg vil ALTID være dig (og...
Ved at vælge Leif er man garanteret ...

Ved at vælge Leif er man garanteret ...

"Ved at vælge Leif er man garanteret en støtte person i gennem hele ens forløb. Leif kan en blanding af alt hvilket betyder at han ikke er begrænset til at kunne hjælpe i givne områder. Leif hjalp mig i gennem mit speciale og jeg kan ikke takke ham nok for...
Et lille skriv fra mig...

Et lille skriv fra mig...

Hej Leif "På et tidspunkt for et års tid siden sad jeg bekymret og tænkte over om jeg nu også ville være dygtig nok til at skrive et speciale. Derfor søgte jeg på nettet efter en som jeg kunne have tillid til så jeg undervejs i mit studie kunne få objektive øjne...
Hej Leif, Jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil takke dig…

Hej Leif, Jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil takke dig…

"Hej Leif, Jeg skriver til dig fordi jeg gerne vil takke dig for den enorme støtte du har udvist under en meget svær periode jeg gennemgik. Du formod at bevare en positiv stemning og få mit humør op på de meget triste dage. Jeg ved ikke hvordan jeg skulle finde motivationen...
Leif har været en utrolig god støtte...

Leif har været en utrolig god støtte...

"Leif har været en utrolig god støtte igenem min opgasveskrivning. Han har udvidet min horisont teoretist og givet mig en god værktøjskasse til at skrive ud fra. Leif hjalp mig igennem en svær tid, hvor motivationen ikke var særlig høj. Jeg vil varmt anbefale Leif til alle Mvh Jesper, Cand. merc"...
Leif var en god sparringspartner...

Leif var en god sparringspartner...

"Leif var en god sparringspartner, som hjalp mig med at forstå hele omdrejningspunktet for mit speciale på CBS. Han tilpassede sig min situation, og han har en bred viden og gode ideer og input! Jeg kan stærkt anbefale ham 😊 God aften og tak igen.  Dbh. Victoria "...
Ville lige give en opdatering ...

Ville lige give en opdatering ...

Hej Leif Ville lige give en opdatering på den mundtlige del af bachelor og jeg kan nu kalde mig folkeskolelærer med et flot syvtal 🤗 Jeg havde lavet en rigtig fin opgave, men manglede konkrete eksempler, som jeg så havde med til den mundtlige del 😊 Tusind tak for hjælpen Hav en god sommer Mvh...
Igennem covid-19 pandemien var meget af min uddannelses teoretiske undervisning aflyst...

Igennem covid-19 pandemien var meget af min uddannelses teoretiske undervisning aflyst...

Igennem covid-19 pandemien var meget af min uddannelses teoretiske undervisning aflyst til fordel for praksisarbejde. Kort sagt, følte jeg mig ikke klædt på til at skrive en bachelor. Leif hjalp med gennemgang af mine opgave og gav mig brugbar, præcis og grundig feedback. Det gjorde en verden til forskel, da...
Jeg kom i faglig nød...

Jeg kom i faglig nød...

"Jeg kom i faglig nød. Ringede til Leif, som med det samme viste indlevelse og overskud, både fagligt og personligt. Leif kunne skære ind til benet og coache til nye veje at gå. Blot det at have en at dele med var en stor hjælp.  Kh Rita, studerende Organisationspsykologi, DPU"...
Jeg havde utroligt svært ved...

Jeg havde utroligt svært ved...

"Jeg havde utroligt svært ved at forstå videnskabsteori, som var meget vigtig i forhold til at bygge min opgave op på mit kandidatstudie i kommunikation. Leif kom mig til hjælp, og han formåede at gøre komplekst stof mere konkret og ligetil. Min mundtlige eksamen endte med at gå godt, og...
Jeg dumpede min bacheloreksamen i sommers...

Jeg dumpede min bacheloreksamen i sommers...

"Jeg dumpede min bacheloreksamen i sommers. Årsagerne var mangeartede: metaltræthed over corona, dårlig kemi med især procesvejleder og generelt dårlig vejledning, der ikke tog udgangspunkt i mine behov. Jeg besluttede derfor at skrive en hel ny bachelor og ændre måden, hvorpå jeg gjorde det. Jeg startede med at søge på nettet...
Min mundtlige gik rigtig godt...

Min mundtlige gik rigtig godt...

Hej Leif Min mundtlige gik rigtig godt, jeg kunne svare med gode henvisninger til både teorier og evidens. Jeg fik derfor 12.  Fire i min gruppe fik 10 og en fik 7, jeg tænker derfor vores opgave var til 10. Tak for din hjælp, jeg er helt sikker på, det har trukket vores...
Endnu en gang tusind tusind tak...

Endnu en gang tusind tusind tak...

"Hej Leif, Endnu en gang tusind tusind tak - kan slet ikke beskrive, hvor meget vores lille snak betyder for mig 😄 Og tak for at du synes, at mit speciale ikke er helt ude i skoven! De bedste hilsner Emilie, specialestuderende"...
Leif er helt igennem en fin fyr som er værd at lytte til

Leif er helt igennem en fin fyr som er værd at lytte til

"Vi havde lidt udfordringer med min opgave til at starte med, da den havde et anderledes format end en typisk bachelor opgave - det stoppede dog ikke Leif. Han gik ind i projektet med alt hvad han kunne trods den korte tidsramme. Det har jeg stor respekt for. Derudover endte...
Hjælp til min afsluttende hovedopgave!

Hjælp til min afsluttende hovedopgave!

"Da jeg havde dumpet første forsøg, havde jeg brug for noget andet sparring end jeg kunne få hos min vejleder. Her fik jeg super kompetent vejledning hos Leif. Han var rigtig god til at stille de spørgsmål jeg ikke selv fik tænkt over. Samt at han er et rigtig rart...
Kære Leif, Jeg var ikke overbevist om...

Kære Leif, Jeg var ikke overbevist om...

"Kære Leif, Jeg var ikke overbevist om at mit speciale var godt nok, men jeg er overbevist om at din hjælp har været uundværlig. Uden din hjælp er jeg ikke sikker på, om jeg havde været i stand til at gå op. Men jeg fik 12. Jeg takker endnu engang dybt og...
Hej Leif, Jeg har...

Hej Leif, Jeg har...

"Hej Leif, Jeg har netop sendt specialet til korrektur og jeg ville bare sige at jeg er så taknemmelig for din store hjælp. Specialet er langt fra blevet perfekt, men det er blevet meget bedre og jeg tror du ville kunne lide afsnittet om mit forskningsdesign. :) Det håber jeg i hvert...
Kære Leif, Jeg lovede jo...

Kære Leif, Jeg lovede jo...

"Kære Leif, Jeg lovede jo lige at give en tilbagemelding på mit bachelorprojekt vedr. YouSee - jeg fik et stort 10-tal, hvilket jeg er rigtig fin tilfreds med! Så nu står den på sommerferie 🙂 Du skal have tusinde tak for hjælpen med det hele, og så snakkes vi formentlig nok ved om...
Leif var en kæmpe hjælp da jeg skulle skrive min bacheloropgave...

Leif var en kæmpe hjælp da jeg skulle skrive min bacheloropgave...

"Leif var en kæmpe hjælp da jeg skulle skrive min bacheloropgave, hvilket både gav tryghed og overblik under skriveprocessen. Det at skrive en større akademisk opgave kan føles overvældende til tider, men Leif var med hele vejen. Jeg står nu med et 10 tal og er yderst tilfreds med resultatet....
Tak til Leif for en KÆMPE hjælp her under specialeskriveriet

Tak til Leif for en KÆMPE hjælp her under specialeskriveriet

"Hver gang jeg har været i tvivl om noget, eller var gået i stå har Leif været god til at give god kvalificeret feedback hvor han stillede de helt rigtige spørgsmål og fik mig til at se problemstillingen fra andre indgangsvinkler. Leif engagerer sig i ens projekt ved at udvise interesse og...
Hvor var det godt, at jeg havde Leif...

Hvor var det godt, at jeg havde Leif...

"Hvor var det godt, at jeg havde Leif. Opgaven var uoverskuelig for mig, men Leif var der og hjalp mig igennem hele processen. Jeg lærte rigtig meget, tak. Vi tales ved til jul, hvor jeg har endnu en aflevering😊 Mange knus Heidi"...
Efter en hård start med bacheloropgaven...

Efter en hård start med bacheloropgaven...

"Efter en hård start med bacheloropgaven, var Leif en fantastisk hjælp gennem hele skriveprocessen. Med Leif's coaching, lykkedes det os at afslutte vores bachelorprojekt med et 10 tal! Vi vil gerne takke dig for din vejledning og hjælp. Vi anbefaler Leif, til alle og enhver!  Shaeyee og Edita"...
Jeg fik 12 i mit bachelorprojekt. Din feedback var rigtig god...

Jeg fik 12 i mit bachelorprojekt. Din feedback var rigtig god...

"Kære Leif, Jeg fik 12 i mit bachelorprojekt. Din feedback var rigtig god selv om mit fagdomæne har været sundhedsvidenskabeligt. Du har givet gode ideer til struktur og sammenhængende rød tråd i opgaven. Du har fundet min problemformulering for upræcis, og det syntes jeg også selv efter jeg havde læst dine...
Det gik rigtig godt med mit bachelorprojekt...

Det gik rigtig godt med mit bachelorprojekt...

"Hej Leif, Det gik rigtig godt med mit bachelorprojekt, jeg endte faktisk med at få 12!   Din feedback var rigtig god, især på den videnskabsteoretiske del og jeg fik også en del ud af de materialer du fremsendte omkring det at skrive bachelor/speciale. Tak for sparringen!  Hilsen Nina"...
Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som mentor og vejleder...

Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som mentor og vejleder...

”Kære Leif Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som mentor og vejleder på akademiske opgaver, så der opnås et succesfuldt resultat. Han kan med hans store faglighed og enestående personlighed forklare studerende hvordan man griber sin udfordring an, ved at udvise interesse og arrangement. Leif var med mig fra start, til...
Tak for samtalen med dig i går. Det var en stor hjælp!

Tak for samtalen med dig i går. Det var en stor hjælp!

"Jeg har været oppe og forsvare mit speciale i formiddags og jeg endte med at gå ud med et 12 tal - så det er jeg selvfølgelig meget glad for 😊 Som jeg forstod det på dem, så trak mit forsvar min opgave en karakter op - de synes ikke, at...
Leif er en enestående veileder...

Leif er en enestående veileder...

"Hans varme person blandet med en enestående kompetanse i forhold til akademisk oppgaveskriving er den perfekte kombinasjon.  Jeg har alltid hatt problemer med den akademiske strukturen som kreves for å få gode karakterer, men Leif hjalp meg å finne en struktur som passet meg og min oppgave. Målet for min Bacheloropgave...
Et meget stort tak skal lyde til dig, Leif, for din helt fantastiske hjælp!

Et meget stort tak skal lyde til dig, Leif, for din helt fantastiske hjælp!

"Det tog mig tid at indse og indrømme at det simpelthen ikke gik som det skulle med min opgave. Jeg havde super svært ved at komme ordentligt igang og havde nogle problematikker med personen bag virksomheden som jeg skrev opgave omkring. Denne person havde bla. stor indflydelse på min tvivl...
Efter en hård start på specialet med dels store ambitioner...

Efter en hård start på specialet med dels store ambitioner...

"Efter en hård start på specialet med dels store ambitioner og perfektionisme ifht. mig selv og dels frustration over en uengageret vejleder fra universitetet var Leif en fantastisk og uvurderlig allieret. Med Leif's coaching formåede jeg at strukturere mine tanker og fik tidligt i forløbet et godt overblik over min...
Den allerstørste forskel du udgjorde for mig...

Den allerstørste forskel du udgjorde for mig...

"Hej Leif, Den allerstørste forskel du udgjorde for mig, var sådan set at du var "med mig", i stedet for at være i opposition. Jeg havde en klar oplevelse af at du var på "min side" og intet ønske om hverken at modarbejde eller give hovedløs kritik. Tværtom gav du kvalificeret...
Jeg kan varmt anbefale Leif til...

Jeg kan varmt anbefale Leif til...

Jeg kan varmt anbefale Leif til hjælp og coaching i forbindelse med opgaveskrivning. Jeg sad fast i min proces med at få lavet en god problemformulering og Leif arbejde med mig, med stor tålmodighed. Jeg lærte meget af de timer, specielt omkring hvordan man kan arbejde sig fra sit interesseområde og...
Jeg tog kontakt til dig ifm. et semesterprojekt på min civilingeniøruddannelse

Jeg tog kontakt til dig ifm. et semesterprojekt på min civilingeniøruddannelse

"Kære Leif Jeg tog kontakt til dig ifm. et semesterprojekt på min civilingeniøruddannelse. Jeg var så frustreret og havde svært ved, at komme i gang og valgte derfor for første gang at søge hjælp udefra. Efter en kort samtale følte jeg mig virkelig tryg i det jeg mærkede at vi havde...
Nu hvor jeg er færdig med min professions bachelor...

Nu hvor jeg er færdig med min professions bachelor...

Hej Leif Nu hvor jeg er færdig med min professions bachelor, vil jeg gerne takke dig for din vejledning og hjælp. Eftersom mit første forsøg ende med, at jeg skulle op til re-eksamen, kontaktede jeg dig, og jeg kan med sikkerhed sige, at det var en af de bedre idéer, jeg har...
Alt går godt i Bruxelles, jeg er ved at vænne mig til ikke at være studerende...

Alt går godt i Bruxelles, jeg er ved at vænne mig til ikke at være studerende...

"Hej Leif, Alt går godt i Bruxelles, jeg er ved at vænne mig til ikke at være studerende længere. Du kan tro jeg gerne vil skrive en kommentar til din hjemmeside! Leif har været en fantastisk mentor, både fagligt og personligt. Han har en utrolig evne til at sætte sig ind i...
Hej Leif! En lille udtalelse :-)

Hej Leif! En lille udtalelse :-)

"Leif var en super hjælp efter at jeg havde afleveret min professionsbachelor. Jeg var meget i tvivl om hvorledes jeg skulle forsvare den, hvor jeg skulle lægge fokus og hvilken agenda jeg skulle gå op med. Leif brugte et par dage på at analysere opgaven, og var hurtig til både at kunne...
Tusind tak. Jeg kom igennem med neglene og bestod tilbage i april

Tusind tak. Jeg kom igennem med neglene og bestod tilbage i april

Kære Leif Tusind tak. Jeg kom igennem mt speciale med neglene og bestod tilbage i april. Du gjorde en forskel for mig.  Du var utrolig imødekommende og ville mig gerne. Jeg synes det dejligt, der findes mennesker som dig, der gerne vil hjælpe andre i en svær situation. Tak for det. Nu er...
Mange tak for coachingen

Mange tak for coachingen

"Kære Leif, Mange tak for coachingen. Med din hjælp fik jeg færdigskrevet mit speciale på pædagogisk sociologi v/ DPU Aarhus Universitet. Jeg gik til mundtligt forsvar og endte op med at få karakteren 7, hvilket jeg er meget godt tilfreds med. Jeg lærte en hel del, både om den empiri og...
Opgave-coachen Leif var ikke blot en opgave-coach gennem min bacheloropgave!

Opgave-coachen Leif var ikke blot en opgave-coach gennem min bacheloropgave!

"Han var intet mindre end helt FANTASTISK!! til at guide og vejlede mig, med en opgave som jeg ærligt må indrømme jeg ikke var kommet igennem uden hans hjælp. Jeg har ikke før skrevet en så akademisk og omfattende opgave, og mit mål var at kunne bestå med et 02. Jeg...
Jeg kan med glæde meddele dig at min projektopgave og forsvar...

Jeg kan med glæde meddele dig at min projektopgave og forsvar...

Hej Leif   Jeg kan med glæde meddele dig at min projektopgave og forsvar af samme nu er godt overstået. Selvom det er mindre vigtigt fik jeg tilmed et 7 tal.   Du skal vide at jeg har haft meget stor hjælp af din sparring og vejledning i forløbet og særligt ”tips til eksamensforberedelse” var...
Jeg havde behov for at få professionel sparring til min afsluttende opgave i HD i International Business

Jeg havde behov for at få professionel sparring til min afsluttende opgave i HD i International Business

Jeg kontaktede Leif, da jeg gennem mit virtuelle studie på CBS havde behov for at få professionel sparring til min afsluttende opgave. Efter mit første opkald, sad jeg tilbage med en god mavefornemmelse. Det skyldes bl.a. at Leif er meget empatisk anlagt, og at han samtidigt var virkelig godt inde i...
Leif er topprofessionel. Det har han vist mig flere gange...

Leif er topprofessionel. Det har han vist mig flere gange...

"Leif er topprofessionel. Det har han vist mig flere gange i forbindelse med mine opgaveafleveringer. Han er skarp, kritisk konstruktiv og seriøs omkring ens opgave. Jeg er glad for at jeg fik et par ekstra øjne på mit speciale, for Leif kan gav mig et blik på opgaven, som jeg...
Jeg ville lige endnu en gang sige tak for hjælpen til min bacheloropgave...

Jeg ville lige endnu en gang sige tak for hjælpen til min bacheloropgave...

Hej Leif, Jeg ville lige endnu en gang sige tak for hjælpen til min bacheloropgave i maj mdr. (projekt om tarmbiota og kost). Det hjalp mig meget til at få overblik og styr på mine tanker. Det var også dejligt med nogle klare metodiske øjne på min opgave og nogle redskaber...
Du er en life-saver!!

Du er en life-saver!!

Tak Leif, Du er en life-saver!! Det er med din hjælp lykkes for en ung mand at afslutte HD1 med et 10-tal - på trods af et udfordrende udgangspunkt med hensyn til metodelære. Hvis du skal have en hasteforsendelse afsted internationalt så ringer du endelig :-) Vi snakkes ved, Rasmus ...
Jeg kontaktede Leif da jeg, af forskellige årsager stod med en meget kort deadline for aflevering af en 2.semester bachelor opgave

Jeg kontaktede Leif da jeg, af forskellige årsager stod med en meget kort deadline for aflevering af en 2.semester bachelor opgave

Jeg kontaktede Leif da jeg, af forskellige årsager stod med en meget kort deadline for aflevering af en 2.semester bachelor opgave. Han var i stand til at berolige mig og give mig troen på at det var muligt at komme i mål. På ingen tid nåede han at få indsigt...
Jeg var i slutspurten af en reeksamen, da jeg mistede overblikket og troen på mig selv...

Jeg var i slutspurten af en reeksamen, da jeg mistede overblikket og troen på mig selv...

"Jeg var i slutspurten af en reeksamen, da jeg mistede overblikket og troen på mig selv. En reeksamen, havde fået mig til at betvivle mine kompetencer. Ligesom en mangelfuld vejledning, havde skabt usikkerhed omkring min skriveproces. Da jeg kontaktede Leif første gang, var det med en vis uro i maven. Og jeg...
Jeg ville aldrig have klaret mit speciale uden din hjælp...

Jeg ville aldrig have klaret mit speciale uden din hjælp...

"Kære Leif, Jeg ville aldrig have klaret mit speciale uden din hjælp. Jeg skulle skrive mit speciale om, og jeg havde mistet overblikket og havde brug for at finde den røde tråd. Leif hjalp mig til at få styr på mit speciale samt skabe en struktur i specialet. Dette blev udarbejdet igennem...
Grundet utrolig dårlig vejledning og andre komplikationer i forbindelse med mit bachelorprojekt...

Grundet utrolig dårlig vejledning og andre komplikationer i forbindelse med mit bachelorprojekt...

"Grundet utrolig dårlig vejledning og andre komplikationer i forbindelse med mit bachelorprojekt, valgte jeg i min store frustration, at kontakte opgave coachen Leif Jeberg. Vi havde en lang snak sammen omkring min situation, hvilket var meget mere indbringende end al den "sparing" jeg tidligere havde haft med min vejleder. Leif...
Jeg har været super presset og var super kritisk i forhold til min opgave...

Jeg har været super presset og var super kritisk i forhold til min opgave...

"Kære Leif, Jeg skylder lige og fortælle hvordan mit bachelor projekt gik, med eksamen og hele baduljen. Jeg fik 12 og censor sagde, allerede inden karaktergivning, at det var den bedste bacheloropgave af dem alle. Jeg har været super presset og var super kritisk i forhold til min opgave ved aflevering. Men det...
Jeg havde selv mistet overblikket og havde behov for igen at finde den røde tråd...

Jeg havde selv mistet overblikket og havde behov for igen at finde den røde tråd...

"Ved at tage hensyn til det massive tidspres jeg var under, vejledte Leif mig igennem processen i at forbedre min bacheloropgave, således at den endte med at have en sammenhæng fra start til slut. Jeg havde selv mistet overblikket og havde behov for igen at finde den røde tråd. Leif har...
Jeg var midt i en modulopgave på Sundhedsfaglig Diplomuddannelse, da jeg fuldstændig mistede overblik og fodfæste

Jeg var midt i en modulopgave på Sundhedsfaglig Diplomuddannelse, da jeg fuldstændig mistede overblik og fodfæste

Kære Leif, Jeg vil gerne bidrage til at "reklamere" for din værdifulde erfaring og evne til opgavecoaching. Så hvis du synes, at du kan bruge det, er her en varm anbefaling fra mig. Jeg var midt i en modulopgave på Sundhedsfaglig Diplomuddannelse, da jeg fuldstændig mistede overblik og fodfæste. Jo mere jeg prøvede...
Leif coachede mig gennem min specialeskrivning...

Leif coachede mig gennem min specialeskrivning...

Kære Leif Jeg ville aldrig have klaret det uden dig, for mig har du flyttet bjerge, så bare bliv ved med det du gør, det virker :-) Er glad for min kone var så heldig at finde din hjemmeside for 4 måneder siden, lidt held må man have lov at have her...
En re-eksamen pressede mig til det yderste...

En re-eksamen pressede mig til det yderste...

En re-eksamen pressede mig til det yderste, hvilket i de sidste dage inden aflevering, bragte mig på sporet af Leif (Opgave coachen). Leif havde, trods den korte tid og manglende indblik i mit fags teorier, mod på at se min opgave igennem og vejlede mig i eventuelle mangler. Hans professionalisme...
Jeg har afleveret min opgave en dag før fristen udløb...

Jeg har afleveret min opgave en dag før fristen udløb...

Jeg har afleveret min opgave en dag før fristen udløb, jeg har knoklet for det og jeg var godt klar over at opgaven var langt fra perfekt. Den 8 juni var jeg oppe og forsvare den og jeg fik 4! Du kan tro jeg var glad. Nu er det kapitel overstået...
Jeg igennem halvandet år haft gode erfaringer med Leifs vejledning på mine store opgaver

Jeg igennem halvandet år haft gode erfaringer med Leifs vejledning på mine store opgaver

Hans mange års erfaringer viser bl.a. i den måde han griber opgaver an på - uanset hvilket indhold han er blevet præsenteret for i mine opgaver, har han hver gang behandlet dem professionelt og reflekteret. Jeg har haft stor gavn af hans feedback, da Leif ser de ting, jeg selv har...
Mange studerende har svært ved at vælge...

Mange studerende har svært ved at vælge...

"Hej Leif, Mange studerende har svært ved at vælge emne (bachelor eller speciale, red) – her kunne de have glæde af at tale med en person som dig. Et andet problem er, at det er svært at finde en vejleder. Det betyder også, at mange løber rundt og ender op med at...
Leif var en fantastisk support for mig...

Leif var en fantastisk support for mig...

"Leif var en fantastisk support for mig, da jeg etablerede min første virksomhed i København i en relativ ung alder. Leif fungerede først som min bachelor censor i entrepreneurship på CBS og derefter som mentor - både professionelt og personligt -, hvor han altid tilførte en god kombination af stor...
Gennem sit nære kendskab til erhvervslivet...

Gennem sit nære kendskab til erhvervslivet...

"Gennem sit nære kendskab til erhvervslivet og sit omfattende arbejde som censor har Leif Jeberg været med til at udvikle det specialeforberende kursus på e-buss linjen på ITU. Et kursus der er enestående, fordi det kombinerer teori og praksis med den studerendes arbejde med at forstå sig selv og sin...
I foråret skrev jeg min...

I foråret skrev jeg min...

"I foråret skrev jeg min professionsbachelor på lærerseminariet - min største skriftlige udfordring til dato. Der var mange sider at forholde sig til, og det var vigtigt for mig at den røde tråd var tydelig fra første til sidste side. Med så stor en opgave kan det være svært at bevare...
(Visited 7,851 times, 3,697 visits today)