Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som mentor og vejleder…

”Kære Leif

Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som mentor og vejleder på akademiske opgaver, så der opnås et succesfuldt resultat. Han kan med hans store faglighed og enestående personlighed forklare studerende hvordan man griber sin udfordring an, ved at udvise interesse og arrangement.

Leif var med mig fra start, til slut i udarbejdelsen af min opgave. Han var en enestående mentor og vejleder som gav mig yderst kvalificeret feedback på den udfordring som jeg stod med i mit projekt. Jeg har draget stor nytte af vores super gode samtaler over Skype, samt de kvalificerede værktøjer som jeg fik med, på vejen frem til min aflevering

Jeg var oppe og forsvare min diplom i ledelse og fik et flot 12 tal!

Jeg kan kun være yderst taknemlig for din hjælp Leif, som var med til at give min opgave struktur og det overblik som der kræves for at opkvalificere opgaven , hvilket jeg på ingen måde selvstændigt var i stand til.

Du var på alle måder en kompetent og kvalificeret hjælper, uden din hjælp var jeg ikke kommet igennem med så flot et resultat 1000 tak for hjælpen!

Nu kan jeg kalde mig Diploma of leadership.

Lena Hansen”