Tak til Leif for en KÆMPE hjælp her under specialeskriveriet

“Hver gang jeg har været i tvivl om noget, eller var gået i stå har Leif været god til at give god kvalificeret feedback hvor han stillede de helt rigtige spørgsmål og fik mig til at se problemstillingen fra andre indgangsvinkler. Leif engagerer sig i ens projekt ved at udvise interesse og arrangement og er med hele vejen! 

Leif efterlader aldrig sine studerende i stikken – Under covid-19 mistet jeg mit job, og måtte derfor droppe Leif den sidste del af specialeskriveriet grundet en presset økonomi. Leif valgte alligevel at skimme mit speciale igennem kort tid før min deadline og gav mig kvalificeret feedback på mine kapitler i specialet, og efterfølgende havde vi en telefonsamtale omkring feedbacken uden betaling. Det synes jeg var VIRKELIG en stor ting for mig, og de ting han påpegede var noget jeg blev rost for af censor og eksaminator.

Jeg afsluttet specialet med karakteren 10 og censor og vejleder synes mit speciale var et godt håndværk!

Jeg kan på det varmeste anbefale Leif som både mentor samt vejleder til alle former for akademiske opgaver, så der opnås et succesfuldt resultat. 

Vh

Raheem, can.merc.lf”