Efter en hård start på specialet med dels store ambitioner…

“Efter en hård start på specialet med dels store ambitioner og perfektionisme ifht. mig selv og dels frustration over en uengageret vejleder fra universitetet var Leif en fantastisk og uvurderlig allieret. Med Leif’s coaching formåede jeg at strukturere mine tanker og fik tidligt i forløbet et godt overblik over min proces. Dét var en stor tryghed.  

Leif var altid en god, professionel støtte og var altid klar til at hjælpe via mobil og skype, når tankerne blev for abstrakte.  

Jeg afsluttede mit speciale i International Business & Management med et 10-tal og er en utrolig taknemmelighed over for den støtte jeg havde fået fra Leif. 

Leif er en coach og mentor som vil dig og giver dig styrken til at sejre, han er meget empatisk, han engagerer sig, kommer med konstruktive og relevante input og sætter perspektiv på dine tankestrømme.  

Jeg vil i den grad anbefale Leif og værdsætter ham i høj grad som bekendtskab – også den dag i dag efter min uddannelse er afsluttet.  

Dbh. 

Mathias, Cand.Merc. International Business and Management”