Et meget stort tak skal lyde til dig, Leif, for din helt fantastiske hjælp!

“Det tog mig tid at indse og indrømme at det simpelthen ikke gik som det skulle med min opgave. Jeg havde super svært ved at komme ordentligt igang og havde nogle problematikker med personen bag virksomheden som jeg skrev opgave omkring. Denne person havde bla. stor indflydelse på min tvivl omkring hvilken retning jeg skulle gå med opgaven og hvad udfaldet skulle blive.

Leif har været en helt ideel og fantastisk støtte, mentor og vejleder. Jeg var på meget dybt vand da jeg tog kontakt til ham, og selvom han også havde sin tvivl om, om jeg ville kunne nå at gennemføre, så lykkedes det – med kæmpe hjælp fra Leif. Han har nogle rigtig gode værktøjer til at komme igang og det at strukturere opgaven, dette har hjulpet mig meget.

Leif er en super mentor som vil os studerende det bedste, har god erfaring og engagerer sig meget i hver enkelt opgave og studerende – det er i ihvertfald min opfattelse. Han giver god kvalificeret feedback og stiller de helt rigtige spørgsmål hvor man kan få en anden indgangsvinkel på tanker og ideer.

Endnu engang mange tak for dig, du er en rar person at snakke og sparre med, så af hjertet tak for hjælpen til at komme igennem denne opgave med et tilfredsstillende resultat.

Bachelor in Design and Business”